Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

2018 Puolan joukkueen MM-pelipaidat julkaisu

2018 Puolan joukkueen MM-pelipaidat julkaisu

Nike lyöttäytyi Puolan jalkapalloliiton (PZPN) käynnistää uuden kodin ja poissa jalkapallo pelipaidat Puolan maajoukkueen.

Kotka-aiheinen teema toteutettiin pelipaidat suunnittelussa. Sen edustaa diagonaalinen malli, jolla on nopeus ja elinvoimaisuus rinnassa.

Koti Puola jalkapallomaajoukkue pelipaita 2018 ovat parina valkoinen ja platina kultaa, ja pois pelipaidat esitetään yhdistelmä kahdesta eri punaisen sävyjä, mikä osoittaa puolalaisten vahvaa kansallista ylpeyttä ja rohkeutta ottaa vastaan haasteita.

Sen jälkeen kun kaulus punaisen V-aukkoinen, lisää hengittävä raidallinen vyö ja lisätä yksinkertaistettu versio Eagle merkki.

Yhdessä koti-ja poissa pelipaidat, täydellinen vaatetuslinja, mukaan lukien koulutus, matkailu ja rento kuluminen, sisältää aiheita, jotka liittyvät nopeuteen ja elinvoimaisuuteen.