Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Isco tuli tänä kesänä Manchester Cityn siirtomarkkinoiden yksi tärkeä tavoite

Isco tuli tänä kesänä Manchester Cityn siirtomarkkinoiden yksi tärkeä tavoite

Brittiläisten tiedotusvälineiden viimeisimpien uutisten mukaan Manchester Cityn valmentaja Guardiola pyrki allekirjoittamaan Real Madridin keskikenttäpelaaja Iscon 75 miljoonan kruunun siirtomaksulla. Isco jalkapallo pelipaidat oli ollut lähellä Manchester Cityssä kaksi kertaa, mutta lopulta hän päätti kieltäytyä.

Tällä kertaa Isco voi kuitenkin päättää luopua Real Madridista. Sanomalehti paljasti, että Isco haluaa pelata Guardiolan alla. Hän uskoo, että Zidanen kanssa hänen mahdollisuutensa ovat rajalliset ja hänellä ei ole tarpeeksi mahdollisuuksia pelata.

Ja tämän vuoden jalkapallo pelipaidat Manchester City 2017/18 on kukoistaa vauhtia, Guardiola on yksi tärkeimmistä avain, ei vain sijoittui ensimmäiseksi Valioliigan, mutta myös osavuosina Mestarien liigan. Tämä teki Iscon luottavaisemmaksi liittymisestä.

Ison viikkopalkka Real Madridissa on 140 000 kiloa. Jos hän liittyy Manchester Cityyn, hänellä on huomattava palkankorotus, ja hän voi myös olla vakaa pelissä.