Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City sopimuksen Guardiola top palkkaa 20 miljoonaa puntaa

Manchester Citylle viime viikolla oli epäilemättä heikko pettymys. He menettivät ensin Liverpoolissa 0-3 Mestareiden liigassa.

Sitten hän muutti Manchester Unitedin Manchester Derbyissä ja ei voittaa Premier League -otteluja etukäteen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta Manchester Cityn johtajiin kiitosta Guardiolalle.

Nykyisen sopimuksen mukaan Guardiolan ja Manchester Cityn jalkapallo pelipaidat sopimuksen voimassaolo päättyy kesällä 2019. Näin ollen Manchester City ei voinut odottaa, että hän olisi tehnyt sopimuksen Guardiolan kanssa.

jalkapallo pelipaidat Manchester City 2017/18 uusi sopimus on myös erittäin vilpitön ja Guardiolan sopimus laajennetaan kesällä 2020.

Ja hänen palkkansa saavuttaa 20 miljoonaa puntaa vuodessa, mikä tarkoittaa, että Guardiola on eniten palkattu valmentaja tämän päivän jalkapallossa.


Products related to this article